Instal·lació i manteniment d'antenes de TV i parabòliques

Per gaudir de les emissions de televisió amb la màxima qualitat possible és imprescindible no només que el senyal arribi a l'antena en perfectes condicions, sinó que la distribució per tot el circuit (edifici o casa) sigui també correcta.

Conscients d'això, ELECTRONICA CIUDAD analitzem de manera personalitzada cada projecte per dissenyar, configurar i instal·lar la infraestructura idònia que garanteixi que qualsevol presa d'antena de l'usuari rep correctament el senyal, independentment de la mida de la instal·lació.

A ELECTRONICA CIUDAD només treballem amb els millors fabricants per garantir una bona instal·lació. La nostra experiència ens permet realitzar instal·lacions en comunitats de propietaris, cases, locals comercials, que s'adapten perfectament a la recepció de noves emissores tant locals com nacionals.

La recepció de senyals via satèl·lit permet escollir entre una gran quantitat de televisions i emissores de ràdio de diversos països i fer-ho, a més, en el seu idioma original. A més, amb aquesta estructura també podrà gaudir en tota la seva extensió.

Tant si viu en una comunitat de propietaris com si resideix en una casa, a ELECTRONICA CIUDAD estudiarem el seu cas i li dissenyarem una instal·lació a mida i de primera qualitat perquè el seu televisor es converteixi en el veritable centre d'entreteniment de casa seva.

Contacte

Electrónica Ciudad
C/Avila 26
08440 Cardedeu (Barcelona)

 

Correo electrónic: info@electronicaciudad.com

Tambè ens pot trucar al telèfon:+34 938461914 +34 607086554 o bé utilitzar el nostre formulari de contacte.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Electrónica Ciudad

Llamar

E-mail

Cómo llegar